αγοράστε ακίνητο Θεσσαλονίκη - Χαλκιδική / Χακλιδική / Χαλκιδική Πευκοχώρι

Χαλκιδική Πευκοχώρι

Μεζονέτα

   ΕΠΩΛΗΘΕΙ    

Μεζονέτα 3ον ορόφων 123,24τ.μIMG_5184

Με 240τ.μ κήπο

Ισόγειο: 38,38τ.μ

Όροφος: 40,00τ.μ

Υπόγειο: 44,86τ.μ

 

Υπό κατασκευή
Κατοικίες 190 τμ με απεριόριστη θέα προς τον κόλπο Κασσάνδρας (Τορωναίος).
Ατομικό κήπο 1500 - 2 στρεμμάτων διαχωρισμένο με δενδροφύτευση
Πρώτα στη θάλασσα
2 Θέσεις πάρκινγκ για κάθε οικία
Κάθε οικία είναι ντυμένη εξωτερικά με πέτρα
Μεγάλες βεράντες σκεπασμένες με πέργολα
4 Δωμάτια - 3 WC
1 Σαλοτραπεζαρία
Ενεργειακό τζάκι
Έπιπλα κουζίνας
Εντοιχιζόμενες ντουλάπες
Θωρακισμένη εξώπορτα
Εξωτερικά κουφώματα εξαθαλαμικά pvc γερμανικής προέλευσης
Εσωτερικές πόρτες Ιταλίας
Ατομική θέρμανση
Εγκατάσταση για κλιματισμό
Εγκατάσταση συναγερμού
Ατομική καλωδιακή κεραία
Εγκατάσταση αυτόματου φωτισμού κήπο
Βίντεο

 

 

 
 

 

Συνεχίζοντας την δραστηριότητα της στην κατασκευή πολυτελών εξοχικών κατοικιών στη Χαλκιδική η Τεχνική-Κατασκευαστική Λαγαρίας, ετοιμάζει το νέο της οικιστικό έργο σε μια από τις πιο κοσμοπολίτικες περιοχές, το Πευκοχώρι.

Το Πευκοχώρι παλαιότερα ονομαζόταν Καψόχωρα λόγω της πυρκαγιάς του 1805 που το έκαψε ολοσχερώς. Η ιστορία του όμως ξεκινάει από την αρχαιότητα.

Μάρτυρες αυτής της ιστορίας αποτελούν τα ερείπια που βρέθηκαν στην περιοχή και που αποτελούσαν τμήμα ρωμαίικου οικισμού. Στην ίδια περιοχή άλλωστε ανακαλύφθηκε και θησαυρός με νομίσματα του Λυσίμαχου ο οποίος ήταν βασιλιάς της Θράκης. Γύρω στο 1590 στην ίδια περιοχή αναφέρεται το μεγάλο μετόχι Άντερ της μονής Ιβήρων, το οποίο απαλλοτριώθηκε πριν από το πόλεμο. Σήμερα σώζεται μόνο ο μισό κατεστραμμένος ανεμόμυλος.

Σημείο αναφοράς του Πευκοχωρίου στη σημερινή εποχή αποτελεί το γραφικό λιμανάκι που υποδέχεται τα πολυτελή σκάφη που επισκέπτονται τον Τορωναίο κόλπο.

Το ίδιο το χωρίο είναι ανεπτυγμένο τουριστικά και η αμμώδη παραλία του προσελκύει πολλούς επισκέπτες από ξηρά και από θάλασσα ενώ το κέντρο σφύζει από ζωή κατά τη διάρκεια της ημέρας αλλά και της νύχτας.

Σε αυτόν τον επίγειο παράδεισο με τις ατέλειωτες παραλίες και το πευκόφυτο δάσος η εταιρία μας κατασκευάζει το νέο της οικοδόμημα με υψηλά πρότυπα στην μελέτη, την αρχιτεκτονική και την κατασκευή. Σε ένα αγροτεμάχιο που το χωρίζει μόνο η αμμώδης παραλία από τη θάλασσα με εμβαδόν 7.029,00 τμ και με 100μ πρόσωπο κατά μήκος της ακτογραμμής για το οποίο έχει εκδοθεί οικοδομική άδεια για 4 βίλες οι οποίες θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ένοικο. Η κάθε βίλα είναι ανεξάρτητη και διαθέτει 1500 και 2000 τμ κήπο, ενώ τα οικήματα αποτελούνται από ισόγειο και 1 όροφο 115 τμ και 75 τμ αντίστοιχα.

Οι εσωτερικοί χώροι διακρίνονται για την άψογη και λειτουργική εσωτερική τους διαρρύθμιση καθώς επίσης και για την άριστη επιλογή των υλικών σε όλους τους χώρους χαρίζοντας τους πολυτέλεια, ομορφιά και φινέτσα. Τα μεγάλα ανοίγματα στις μπαλκονόπορτες προσφέρουν απεριόριστη θέα στον Τορωναίο κόλπο ξεκουράζοντας και χαλαρώνοντας το μάτι ακόμα και από το εσωτερικό των οικημάτων.

Η εξωτερική αρχιτεκτονική μελέτη γίνεται με απόλυτο σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον ενώ η επιλογή των υλικών και των χρωμάτων είναι πλήρως εναρμονισμένη με το φυσικό χώρο. Έμφαση δίνεται στους περιβάλλοντες χώρους οι οποίοι χάρη στην υψηλή αισθητική δημιουργούν ένα φιλόξενο και όμορφο οικιστικό περιβάλλον μελετημένο για να καλύψει τις ανάγκες των πελατών μας.

Έκτος από το αρχιτεκτονικό και τεχνικό κομμάτι έμφαση δίνουμε και στην προσεκτική επιλογή της περιοχής οικοδόμησης. Κυρίαρχα κριτήρια επιλογής αποτελούν η φυσική ομορφιά, η χωροταξική οργάνωση και οι παρεχόμενες διευκολύνσεις της ευρύτερης περιοχής αλλά και η υπεραξία που μπορεί να προσδώσει η περιοχή στο ακίνητο και στους ιδιοκτήτες του.

Έτσι με συμμάχους την πολυετή εμπειρία μας στον χώρο των κατασκευών αλλά και με τη συνεχή παρακολούθηση των εξελίξεων της σύγχρονης τεχνολογίας καθώς επίσης με τη συνεχή επίβλεψη του έργου αλλά και την άριστη συνεργασία του καταρτισμένου ανθρώπινου δυναμικού με το πελάτη, η εταιρία μας εγγυάται την αξιοπιστία και την συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών της στον κατασκευαστικό τομέα.